Social

Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 44ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΡΟΥ

Την άποψή του για το δημοσίευμα που έκανε λόγο για παραμέληση του 44χρονου Σύρου που νοσηλεύεται στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο εδώ και περίπου δυο μήνες, εξέφρασε ο βουλευτής Χίου, Ανδρέας Μιχαηλίδης, χαρακτηρίζοντάς το «άδικο και μονομερές».

Συγκεκριμένα, ο Α.Μιχαηλίδης ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ασθενή με προυπάρχοντα σοβαρά προβλήματα τα οποία προσπαθούν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί ενώ η κατάστασή του φαίνεται να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.

 

Η ανακοίνωση του Α.Μιχαηλίδη:

«Σχετικά με το θέμα του σαραντατετράχρονου Σύριου, Mohamed  Azantin, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο και τον ίδιο τον ασθενή. Ζήτησα και έλαβα αναλυτική ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Πρόκειται για ασθενή με προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος νοσηλεύθηκε σε διάφορα τμήματα του Νοσοκομείου. Η αντιμετώπισή του έγινε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ιατρική επιστήμη, χωρίς καμιά απολύτως διάκριση που να έχει σχέση με την ιδιότητά του ή με ζητήματα οικονομικών δεδομένων. Αντιμετωπίστηκε και σε επεμβατικό επίπεδο, αλλά και σε φαρμακευτικό, με μόνο γνώμονα την φροντίδα της ζωής του, με σωρεία δαπανηρών θεραπειών. Ο ασθενής, κατά τους θεράποντες ιατρούς, δείχνει ήδη σημεία ανάκαμψης και μόλις το επιτρέψει η κατάστασή του θα διακομιστεί σε ειδικό κέντρο των Αθηνών για πιο ειδική αντιμετώπιση (πλαστική χειρουργική, φυσική αποκατάσταση κ.α.).

Θεωρώ ότι το δημοσίευμα είναι εν πολλοίς άδικο και μονομερές, σκοπεύει δε στο να μηδενίσει τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και μήνες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας και εκθέτει τη χώρα μας.»

Περισσότερα Νέα

Μηταράκης: Απαράδεκτο να πλημμυρίσει το αεροδρόμιο, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες

Σε ανάρτηση με αφορμή το...ναυάγιο στο αεροδρόμιο της Χίου προχώρησε ο Βουλευτής Χίου της ΝΔ,...

«Αγνώστου ιδιοκτήτη» ακόμα και το πρώην Δημαρχείο Νενητών (vid)

Με αφορμή τη συζήτηση για το νεοκλασικό της Απλωταριάς, τέθηκε στη Δημοτική Επιτροπή από τον...

Στην τελική ευθεία οι μελέτες για το νεοκλασικό της Απλωταριάς (vid)

Ολοκληρώνονται οι μελέτες για το νεοκλασικό κτήριο της Απλωταριάς, με τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Δ.Πατελίδα...