Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
30 C
Chios

Social

Αιμοδοσία προσφοράς και αισιοδοξίας στο Πανεπιστήμιο (vid)

Με αυξημένη προσέλευση και με πολλά χαμόγελα προσήλθαν οι φοιτητές στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία διοργανώθηκε το πρωί της Τετάρτης στο χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από τους φοιτητικούς συλλόγους του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων και διοίκησης του τουρισμού, παρά την προσπάθεια να γίνει μια κοινή διοργάνωση και από τους τέσσερις φοιτητικούς συλλόγους.

Όπως λέει ο Α. Παχνέβσκιϊ στόχος της διοργάνωσης, που γίνεται δυο φορές το χρόνο, είναι η εθελοντική προσφορά ζωής, για την οποία χρειάζεται μόνο 5 λεπτά από το χρόνο μας.  Στην αυξημένη προσέλευση στάθηκε ο Σ.Κοντοπός από το Σύλλογο Διοίκησης Επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι μέσα σε δυο ώρες συγκεντρώθηκαν 20 φιάλες με αίμα.

 Για μια κίνηση αισιόδοξη μίλησε και η γιατρός της αιμοδοσίας Δ.Ανταράκη, σημειώνοντας ότι είναι ενθαρρυντικό το ότι αιμοδοτούν νέα παιδιά, πολλά από τα οποία στη συνέχεια θα αποτελέσουν συνειδητούς εθελοντές αιμοδότες.

 

 

Περισσότερα Νέα

Πανελλαδικές: Την Παρασκευή η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, πρόκειται να αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ...

Συνελήφθη αλλοδαπός με καταδικαστική απόφαση για κλοπή

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν την Κυριακή αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και καταστολής της Εγκληματικότητας...

Τάμπλετ στους μαθητές του Δημοτικού Οινουσσών από την ΕΛΠΕ

Σε μια σημαντική δωρεά προχωρά η εταιρεία ΕΛΠΕ (Ελληνικά Πετρέλαια) καθώς προσφέρει ένα τάμπλετ σε...