Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
20.9 C
Chios

Social

Αιμοδοσία για την “Ελπίδα” το Σάββατο στον Βροντάδο (vid)

Η επιθυμία της Κυριακής κινητοποίησε φορείς και σωματεία και διοργανώνεται η μεγάλη αιμοδοσία για το ογκολογικό νοσοκομείο παίδων "Ελπίδα"

Εθελοντική αιμοδοσία για το ογκολογικό νοσοκομείο παίδων «Ελπίδα» θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Γυμνάσιο Βροντάδου με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες για αίμα για τα παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους.

Η  επιθυμία της Κυριακής από το 3ο Δημοτικό Σχολείο του Βροντάδου, η οποία ζωγράφισε και την αφίσα,  κινητοποίησε όλους τους φορείς της περιοχής οι οποίοι ενώθηκαν  και  υλοποιούν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία καλώντας και όλον τον  κόσμο να συνεισφέρει.

Η αιμοδοσία διεξάγεται με την υποστήριξη της νοσοκομειακή υπηρεσίας αιμοδοσίας Χίου το Σάββατο 6 Απριλίου στο Γυμνάσιο Βροντάδου από τις 10.00 – 13.00.

Όπως ανέφεραν ωστόσο από το  «Βοήθεια στο Σπίτι» η Μ.Τσικουδή- Καλαγκιά και  η Ε.Φύκαρη όσοι ενδιαφέρονται να αιμοδοτήσουν και το Σάββατο δεν μπορούν, υπάρχει η δυνατότητα να απευθύνονται στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

 

Περισσότερα Νέα

Ποινικές ευθύνες Υπουργών Υποδομών και Μεταφορών στα Τέμπη (vid)

Ο Βουλευτής Χίου Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης από το βήμα της Βουλής στις 11 Απριλίου αναφέρθηκε...

Ξεκινά από Δευτέρα η αντιπυρική περίοδος

Μετά από σχετικές εισηγήσεις των Διοικήσεων Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, υπογράφηκε από...

Μαλαφής σε Κάρμαντζη: Τα έργα δεν έχουν ανάγκη πατρότητας

Ανακοίνωση του Δημάρχου Χίου, Γιάννη Μαλαφή, στις δηλώσεις του Σ.Κάρμαντζη για τον Δημοτικό Κήπο: Πράγματι ο...