Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020
11.9 C
Chios

Social

Αγώνας δρόμου για την αδειοδότηση του χώρου απόθεσης μπάζων (vid)

Στην τελική ευθεία είναι οι διεργασίες για την αδειοδότηση και λειτουργία του χώρου απόθεσης αδρανών υλικών στον Κοντυλόπο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, Πάνο Αναγνώστου, μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ενώ παράλληλα συνεργεία του Δήμου εργάζονται για τη διαμόρφωση του χώρου στο παλιό λατομείο Βαλασόπουλου, όπου θα λειτουργήσει ο χώρος απόθεσης μπαζών.

Ειδικότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Δήμος αναμένεται να έχει στα χέρια του τη μελέτη για την αναδάσωση της περιοχής της Σικελιάς, η οποία είναι προαπαιτούμενο από το Δασαρχείο ώστε να ανάψει το πράσινο φως για τη αδειοδότηση του χώρου. Στη συνέχει η μελέτη θα πρέπει να πάρει και την έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου .

Όπως εκτιμά ο Π. Αναγνώστου οι διαδικασίες αυτές θα διαρκέσουν ένα μήνα με στόχο να δοθεί λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί εργολάβους και ιδιώτες. «Καταλαβαίνουμε τις διαμαρτυρίες αλλά από την πλευρά μας μόλις αναλάβαμε ασχοληθήκαμε με το συγκεκριμένο θέμα και υπάρχουν τα έγγραφα και οι αλληλογραφίες που το αποδεικνύουν» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Αναγνώστου, ζητώντας για λίγο ακόμα την κατανόηση του κόσμου.

Περισσότερα Νέα

Αναψαν οι ψησταριες παρα τη βροχη

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός ωστόσο στο κέντρο της Πόλης άναψαν ήδη οι ψησταριές. Στην...

Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Β.Αιγαίου ο Αρχιπύραρχος Κ.Θεοφιλόπουλος

Καθήκοντα Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου ανέλαβε ο Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος  Θεοφιλόπουλος. Ο κ.Θεοφιλόπουλος έχει...

Έσπασε το ρόδι εκτός έδρας ο ΒΑΟΛ

Με πολύ καλή εμφάνιση ο ΒΑΟΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη...