Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020
11.6 C
Chios

Social

Αγώνας δρόμου για να τοποθετηθούν φέτος τα 4 νέα Seatrac

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια των 4 νέων μηχανημάτων seatrac που εξασφαλίζουν στα άτομα με αναπηρία ισότιμη πρόσβαση στις θάλασσες.

Αφού ξεπεράστηκε ο «σκόπελος» της ένστασης που είχε κατατεθεί από εταιρεία κατά των όρων του διαγωνισμού , η οικονομική επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση την Τετάρτη ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού και τώρα προχωρά στα επόμενα βήματα για την προμήθεια των μηχανημάτων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ.Καραμανή θα καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες ώστε αν είναι δυνατόν από τη φετινή θερινή περίοδο να λειτουργήσουν τα μηχανήματα σε Λήμνο,  Μπέλλα Βίστα, Μέγα Λημνιώνα και Κώμη.

Όσον αφορά τη λειτουργία αυτού στη Δασκαλόπετρα φέτος, έχουν περιοριστεί οι δολιοφθορές και οι ζημιές με τον κ. Καραμανή να διευκρινίζει ωστόσο ότι οι βλάβες δεν λείπουν ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση τους.

Περισσότερα Νέα

Flashlights EP17 SE19-20 (vid)

Η Εκπομπή Flashlights με την Γεωργία Φουντούρη! Kάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 19:00 https://www.youtube.com/watch?v=DYgnKZjJbG8

Αμερικανική Αντιπροσωπεία στη Χίο για το μεταναστευτικό

Στη Χίο βρέθηκε την Παρασκευή αντιπροσωπεία από την Αμερικανική Πρεσβεία, με τις πληροφορίες να λένε...

Αναβάλλεται η Γενική Συνέλευση των συνταξιούχων ναυτικών

Αναβάλλεται η  προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη γενική συνέλευση των συνταξιούχων Ναυτικών όπως ανακοίνωσε ο...