Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020
11 C
Chios

Social

Αγώνας δρόμου για να τοποθετηθούν φέτος τα 4 νέα Seatrac

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια των 4 νέων μηχανημάτων seatrac που εξασφαλίζουν στα άτομα με αναπηρία ισότιμη πρόσβαση στις θάλασσες.

Αφού ξεπεράστηκε ο «σκόπελος» της ένστασης που είχε κατατεθεί από εταιρεία κατά των όρων του διαγωνισμού , η οικονομική επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση την Τετάρτη ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού και τώρα προχωρά στα επόμενα βήματα για την προμήθεια των μηχανημάτων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ.Καραμανή θα καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες ώστε αν είναι δυνατόν από τη φετινή θερινή περίοδο να λειτουργήσουν τα μηχανήματα σε Λήμνο,  Μπέλλα Βίστα, Μέγα Λημνιώνα και Κώμη.

Όσον αφορά τη λειτουργία αυτού στη Δασκαλόπετρα φέτος, έχουν περιοριστεί οι δολιοφθορές και οι ζημιές με τον κ. Καραμανή να διευκρινίζει ωστόσο ότι οι βλάβες δεν λείπουν ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση τους.

Περισσότερα Νέα

Γ.Α.Δ. Βορείου Αιγαίου: Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί που επιτέθηκαν στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα

Νέα δεδομένα στην υπόθεση των πυροβολισμών από 48χρονο σε βάρος ανηλίκων που διαμένουν στη ΒΙΑΛ...

Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων: Προστατέψτε τους συναδέλφους μας εν μέσω κορονοϊού και μεταναστευτικού

Με κοινή τους δήλωση οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Χίου, Λέσβου, Σάμου, Βορείου και...

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών: Να βγει άμεσα κονδύλι για την αγορά ψηφιακού εξοπλισμού μαθητών και εκπαιδευτικών που έχουν ανάγκη

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χίου: Η κρίση του κορονοϊού και το κλείσιμο των σχολικών...