Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019
21 C
Chios
  • Αρχική
  • Κοινωνία

Social

Αγώνας δρόμου για να τοποθετηθούν φέτος τα 4 νέα Seatrac

Προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια των 4 νέων μηχανημάτων seatrac που εξασφαλίζουν στα άτομα με αναπηρία ισότιμη πρόσβαση στις θάλασσες.

Αφού ξεπεράστηκε ο «σκόπελος» της ένστασης που είχε κατατεθεί από εταιρεία κατά των όρων του διαγωνισμού , η οικονομική επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση την Τετάρτη ενέκρινε το πρακτικό του διαγωνισμού και τώρα προχωρά στα επόμενα βήματα για την προμήθεια των μηχανημάτων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γ.Καραμανή θα καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθούν εγκαίρως οι διαδικασίες ώστε αν είναι δυνατόν από τη φετινή θερινή περίοδο να λειτουργήσουν τα μηχανήματα σε Λήμνο,  Μπέλλα Βίστα, Μέγα Λημνιώνα και Κώμη.

Όσον αφορά τη λειτουργία αυτού στη Δασκαλόπετρα φέτος, έχουν περιοριστεί οι δολιοφθορές και οι ζημιές με τον κ. Καραμανή να διευκρινίζει ωστόσο ότι οι βλάβες δεν λείπουν ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση τους.

Περισσότερα Νέα

Η Χίος τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων τίμησαν οι τοπικές αρχές με δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό...

Ημερίδα ενημέρωσης και στήριξης στα άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα την θεραπευτική προσέγγιση στην πολλαπλή σκλήρυνση διοργανώνει το σωματείο ατόμων με...

Παραίτηση όλων των αιρετών του Β.Αιγαίου και κινητοποιήσεις προτείνει ο συνδυασμός «Χίος Μπροστά»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις για το μεταναστευτικό: Μόλις μερικές μέρες...