Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020
23 C
Chios

Social

Αγώνας δρόμου για να μη χαθεί η χρηματοδότηση του γηπέδου του Εφήβου (vid)

Τελευταία ευκαιρία στο Δήμο δίνει η διοίκηση του Εφήβου

Προσπάθεια προκειμένου να μην χαθεί και να προχωρήσει το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου του Εφήβου καταβάλει η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε στελέχη της διοίκησης, τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Γ.Μανάρα και τον Δήμαρχο Χίου Σ.Κάρμαντζη.

Στόχος είναι να βρεθούν τα κονδύλια προκειμένου να εκπονηθεί η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση δεν έχει όμως τις απαιτούμενες μελέτες και εγκρίσεις. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου Σ.Κάρμαμντζη για το γήπεδο του Εφήβου υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση περίπου 1εκ ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων όμως δεν υπάρχει πρόβλεψη χρηματοδότησης  για  τη μελέτη, με την δημοτική αρχή να καταβάλει προσπάθεια σε συνεργασία με την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή ώστε να μην χαθεί η χρηματοδότηση αυτή για τη Χίο.

«Ο Δήμος έχει συνέχεια και στο πλαίσιο αυτό θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν χρήματα για τη μελέτη του Εφήβου» δήλωσε ο κ. Κάρμαντζης, με τα στελέχη του σωματείου του Εφήβου να δίνουν μια τελευταία ευκαιρία στο Δήμο επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που και αυτή τη φορά δεν προχωρήσει το έργο τότε δεν θα παραχωρήσουν ξανά το χώρο σε δημόσιο φορέα.

Περισσότερα Νέα

Τέλος Σεπτεμβρίου παραδίδονται 6 παιδικές χαρές

Στο τέλος Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθούν 6 υπό ανάπλαση παιδικές χαρές, συγκεκριμένα στο σχολείο της...

Συνελήφθη για επικίνδυνους ελιγμούς με φορτηγό Ι.Χ.

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού κατηγορούμενου για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος...

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης η ΔΕΥΑΧ (vid)

Στην ηλεκτρονική εποχή εξυπηρέτησης των καταναλωτών μπαίνει και η ΔΕΥΑΧ,η οποία πλέον προσφέρει τη δυνατότητα...