Τρίτη, 12 Νοέμβριος 2019
18.2 C
Chios
  • Αρχική
  • Πολιτική

Social

Αγιασμός με μηνύματα ενότητας και συνεργασίας

Με μηνύματα για την ενότητα και τη συνεργασία όλων προς όφελος του τόπου συνοδεύτηκε ο αγιασμός που τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών, των περιφερειακών συμβούλων από όλες τις παρατάξεις και των υπηρεσιακών παραγόντων τελέστηκε ο αγιασμός, με αφορμή την έναρξη της θητείας της νέας Περιφερειακής Αρχής, με τον Σεβασμιότατο να εύχεται καλή δύναμη και συνεργασία μεταξύ όλων μιας και όπως είπε μόνο έτσι μπορεί ο τόπος να πάει μπροστά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Μπουγδάνος από την πλευρά του τόνισε την διάθεση για δουλειά και συνεργασία που υπάρχει και απευθυνόμενος τόσο προς τους συμβούλους όσο και προς τους εργαζόμενους είπε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή για κατάθεση προβλημάτων, προτάσεων και ανταλλαγή απόψεων.

Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιότατος δώρισε στον Αντιπεριφερειάρχη μια εικόνα της Παναγίας «για να προσεύχεται στα δύσκολα».

Περισσότερα Νέα

Εγκαινιάζονται με Ιμπαγάσα τα γραφεία της σχολής του Ολυμπιακού στη Χίο

Τα εγκαίνια των γραφείων της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χίο σε συνεργασία με το...

Μεγαλομανία, καθωσπρεπισμός των δήθεν αρίστων, ρατσισμός και πολλή δόση «νόμος και τάξη»

Από τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβέρνησης ,βλέπουμε να χρησιμοποιείται η   κυβερνητική πλειοψηφία και να...

Το διαθέσιμο εισόδημα για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους θα δούμε να βελτιώνεται εντός του 2020

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης. Αναφερόμενος...