Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020
25 C
Chios

Social

Α.Μιχαηλίδης: «Ενωμένοι να πούμε όχι στην άθλια επιλογή της κυβέρνησης» (vid)

Ο Βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, βρέθηκε στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι νησιώτες έξω από το Υπουργείο στην Αθήνα και σχολίασε τις τελευταίες κυβερνητικές αποφάσεις κάνοντας λόγο για ομόθυμη αντίδραση των νησιωτών.

Ο κ.Μιχαηλίδης εστίασε την κριτική του σε 3 στοιχεία: «την απαράδεκτη συσσώρευση, την υστερούμενη προσπάθεια αποσυμφόρησής τους και την συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να παραμείνουν οι άνθρωποι αυτοί στα νησιά μπροστά στην αδυναμία της να τους μετακινήσει στην ενδοχώρα».

Παράλληλα, ο κ.Μιχαηλίδης χαρακτήρισε απαράδεκτη από την απόφαση για επίταξη 625 στρεμμάτων στο Αίπος ενώ ζήτησε από τους Χιώτες να γυρίσουν την πλάτη «στην προσπάθεια της κυβέρνησης να οδηγήσει σε διχασμό τις τοπικές κοινωνίες για να πούμε ενωμένοι όχι στην άθλια επιλογή της κυβέρνησης».

Περισσότερα Νέα

Τρύπες: Το ορεινό χωριό στα βορειοδυτικά που είναι χτισμένο στο σχήμα της Χίου! (vid)

Το ορεινό χωριό Τρύπες βρίσκεται στη βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 53 χλμ από την πόλη....

Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: «Όλοι μαζί για το σχέδιο καταστροφής των νησιών»

Ανακοίνωση της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα: Αποκαλύφθηκε πλέον ξεκάθαρα ο καταστροφικός σχεδιασμός της κυβέρνησης για τα νησιά...

«7 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, δεν ξεχνάμε»

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Σήμερα συμπληρώνονται 7 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα...