Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021
10 C
Chios

Social

Χωρίς δάσκαλο η Α’ Δημοτικού Θυμιανών

Χωρίς δάσκαλο μένουν οι μαθητές της Α’ Δημοτικού στο σχολείο Θυμιανών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη, μαθητές και γονείς ενημερώθηκαν ότι ο δάσκαλος της τάξης δεν θα συνεχίσει τα μαθήματα αφού αποσπάστηκε στη θέση συντονιστή εκπαίδευσης στη ΒΙΑΛ.

Για την ώρα έχει οριστεί προσωρινός αντικαταστάτης ο οποίος σύμφωνα με λεγόμενα του Διευθυντή, Θεμιστοκλή Κολλιάρου, στην ουσία ο δάσκαλος “κάνει χάρη” στα παιδιά, αφού σε αντίστοιχες περιπτώσεις, που ο δάσκαλος για οποιοδήποτε λόγο αποσπάται, ο αντικαταστάτης ορίζεται μήνες μετά.

Οι ανάστατοι γονείς είχαν επικοινωνία με τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αριστείδη Κελεπερτζή, ο ίδιος δήλωσε αναρμόδιος και ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί αντικαταστάτης.

Μάλιστα, στη μεσημβρινή τηλεκπαίδευση κάποιοι γονείς αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που συμβαίνουν στα παιδιά, με τον προβληματισμό πλέον να είναι εμφανής για τη συνέχιση της ούτως ή άλλως δύσκολης μαθητικής χρονιάς.

Περισσότερα Νέα

Αυξάνεται η θητεία στον Στρατό Ξηράς -Από 9 σε 12 μήνες

Κατά τρεις μήνες αυξάνεται η στρατιωτική θητεία στον Στρατό Ξηράς, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε...

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Χάρης Μπουρνιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Μπουρνιάς υπέβαλλε νωρίς...

Κορονοϊός (21/1): Συνεχίζει χωρίς κρούσματα η Χίος

Σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 509 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορονοϊού (COVID-19), εκ...