Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
19 C
Chios

Social

40 χρόνια από την κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας από τον ΑΠΟ Χίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, τη μοναδική μέχρι σήμερα πανελλήνια διάκριση του Χιώτικου Ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου, διοργανώνουν εκδηλώσεις τιμής στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», που κατέκτησαν το κύπελλο το 1979.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 11:00: Ιστορική αναδρομή, προβολή βίντεο & φωτογραφικού υλικού στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 16:00: Φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση με τη συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων θα είναι οι σπουδαίοι διεθνείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας.

Από τη δράση, με εθελοντική προσφορά θα ενισχυθεί οικογένεια μαθητή του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Χίου), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με αριθμό: 490/377538-00

Περισσότερα Νέα

Η συνέχιση της λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων στα ΚΥΤ παρέμεινε στα λόγια (vid)

Ακόμα περιμένουν στην Περιφέρεια το Υπουργείο Μετανάστευσης και τον Υπουργό Ν. Μηταράκη να προχωρήσει στην...

Αντιδράσεις από τις τουρκικές εταιρείες για το παρατεταμένο κλείσιμο της γραμμής Χίου – Τσεσμέ (vid)

Να παραμείνουν κλειστά τα σύνορα με την Τουρκία και για τις εμπορεύματα επιμένει ο Αντιπεριφερειάρχης...

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στο Κοι.Σ.Π.Ε.

Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του Συνεταιρισμού, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη...