Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
23.3 C
Chios
  • Αρχική
  • Αθλητισμός

Social

40 χρόνια από την κατάκτηση Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας από τον ΑΠΟ Χίου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, τη μοναδική μέχρι σήμερα πανελλήνια διάκριση του Χιώτικου Ποδοσφαίρου, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Χίου – Βροντάδου και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Χίου, διοργανώνουν εκδηλώσεις τιμής στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», που κατέκτησαν το κύπελλο το 1979.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 11:00: Ιστορική αναδρομή, προβολή βίντεο & φωτογραφικού υλικού στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.
  • Σάββατο 4 Μαΐου 2019 ώρα 16:00: Φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση με τη συμμετοχή των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου «Α.Π.Ο. Χίος», στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι των εκδηλώσεων θα είναι οι σπουδαίοι διεθνείς παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Παναγιώτης Κελεσίδης και Ανδρέας Μπονόβας.

Από τη δράση, με εθελοντική προσφορά θα ενισχυθεί οικογένεια μαθητή του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Χίου), ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, με αριθμό: 490/377538-00

Περισσότερα Νέα

Εορτάστηκε η Χιοπολίτιδα Αγία Μαρκέλλα στη Βολισσό

Με μειωμένη προσέλευση των προσκυνητών, τουλάχιστον το πρωί της Δευτέρας, πανηγύρισε το Ιερό Προσκύνημα Αγίας...

Εόρτασε ο Προφήτης Ηλίας στον Βροντάδο

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών γιόρτασε ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία στον Βροντάδο. Μετά την πανηγυρική...

Ταλαιπωρία για επισκέπτες της Χίου: Κράτησαν στη Θεσσαλονίκη τις αποσκευές τους

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες της πτήσης Θεσσαλονίκη - Χίος το βράδυ της Παρασκευής με την...