Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
32.9 C
Chios

Social

2η θέση στο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο νεανικών ομάδων για τον Φάρο Βαρβασίου

Το ασημένιο κύπελλο προσφέρθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου

Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, έφτασε η αποστολή σκακιστών του Φάρου Βαρβασίου από τη γειτονική μας Μυτιλήνη κατακτώντας τη 2η θέση στο Διασυλλογικό Σκακιστικό Κύπελλο νεανικών ομάδων «Καλλονή 2024». Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μπάλλας Γιωργής, Σέρμπος Αργύρης,  Τομάζος Σταμάτης και Χαβιάρας Παναγιώτης. Η ομάδα του Φάρου αντιμετώπισε τρεις ομάδες από τη Λέσβο, μία από την Τουρκία, μία από την Ξάνθη και μία από τη Θεσσαλονίκη. Διοργανωτής Σύλλογος ήταν ο «Αριστοτέλης» Μυτιλήνης σε μια άρτια και υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση.

Οι αγώνες δόθηκαν σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Χίο μας. Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Μιχάλη Κουνέλη φθάνοντας με το πλοίο της γραμμής, με γονείς και μέλη του ΔΣ του Φάρου δεν πήγαν το ασημένιο κύπελλο τους στον Φάρο ως είθισται.

Σε μια συμβολική κίνηση ευγνωμοσύνης για όσους πάλεψαν και παλεύουν με την πύρινη λαίλαπα στο νησί μας, προσέφεραν με αφιέρωση το ασημένιο κύπελλο τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, όπου το παρέλαβαν ο αξιωματικός υπηρεσίας με στελέχη και εργαζομένους. Την αποστολή συνόδεψαν η Αντιπρόεδρος Ερατώ Μπουλαζέρη και η Έφορος Αθλητισμού Μαρία Ραπτοπούλου από το ΔΣ του Φάρου Βαρβασίου.

Περισσότερα Νέα

Νέος εξοπλισμός στο λιμάνι της Χίου (vid)

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού στο λιμάνι της Χίου, με το διαδημοτικό λιμενικό ταμείο...

Η ΟΠΙΧΙ στη Βέσσα το Σάββατο 20/7 | Εκδήλωση στην έκθεση DEΟ Projects

Η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Χίου (ΟΠΙΧΙ) συμμετέχει στην έκθεση "Τα όνειρα μου γκρεμίστηκαν στα τείχη σου" του...

Πέφτει η άσφαλτος στην Ιωάννου Χρήστου

Από την  Τρίτη 23 Ιουλίου 2024  έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 θα εκτελούνται...