Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
28 C
Chios

Social

1ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

Σε διοργάνωση της ΔΗΚΕΧ το διήμερο της 18ης και 19ης Ιουλίου

Το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Χρωμάτων και Φαντασίας είναι ένα εντυπωσιακό, διαδραστικό και μεγάλου ενδιαφέροντος θέαμα που θα διοργανώσει η ΔΗ.Κ.Ε.Χ στο ανοικτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην περιοχή Καστρομηνά το διήμερο της 18ης και 19ης Ιουλίου από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ.

Οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του Φεστιβάλ , θα περιλαμβάνουν εικαστικά εργαστήρια, δρώμενα, μουσική, παραμύθια, οικολογικές δράσεις, παιχνιδότοπος με φουσκωτά και διαδραστικά παιχνίδια κ.α εντυπωσιακά θεάματα.

Μετά το τέλος των εργαστηρίων και των παιχνιδιών μία μεγάλη έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους: θα ακολουθήσει μία πρωτότυπη παιδική παράσταση θεάτρου από την ομάδα «Teatro –Theama», που συνδυάζει θέατρο, χορό, παντομίμα, τσιρκοειδή «gang» και ήχο –παιχνίδια, σ’ένα πραγματικό Πανηγύρι Χρωμάτων και Φαντασίας.

Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν επίσης και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και το ΚΔΑΠ της ΔΗ.Κ.Ε.Χ , καθώς και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χίου και οι Brazilioniko Grupo Percussivo.

Τα παιδιά θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να παίξουν, να εκτονωθούν και να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια δράσης καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους , διασκεδάζοντας και χαρίζοντας στους εαυτούς τους και στους γονείς τους όμορφες στιγμές απόδρασης.

Όλα αυτά με ένα χρωματιστό σύνθημα: «Τα παιδιά με τη φαντασία τους δίνουν χρώμα στη ζωή»

Περισσότερα Νέα

Άφιξη 23 Τούρκων στον Βροντάδο που ζητούν άσυλο

23 Τούρκοι έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Βροντάδο με ταχύπλοο. Το περιστατικό συνέβη ενώπιον των...

«Τα Κέντρα Υγείας πέριξ των ΚΥΤ σημαίνουν μονιμοποίησή τους» (vid)

Την αντίθεση του με το ενδεχόμενο δημιουργίας Κέντρων Υγείας πέριξ των ΚΥΤ εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης...

Βραδιά με ποίηση του Ματθαίου Μουντέ από την ΠΕΚΕΒ

Η Π.Ε.Κ.Ε.Β. και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στα πλαίσια των δράσεων «Αιγαίο, ρίζα και διάρκεια…»...