Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
8 C
Chios

Social

150.000€ για την αγορά οχημάτων για το «Βοήθεια στο Σπίτι» (vid)

Πέρασε απο την οικονομική ο προϋπολογισμός του 2021

Κατά πλειοψηφία πέρασε από την οικονομική επιτροπή ο προϋπολογισμός του Δήμου Χίου για το 2021 μόνο με τις ψήφους της συμπολίτευσης και με τις αντιπολιτεύσεις να επιφυλάσσονται να διατυπώσουν προτάσεις κατά τη συνεδρίαση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.

Πλέον το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ύψους 75εκ€, βρίσκεται προς έγκριση στο παρατηρητήριο της τοπικής αυτοδιοίκησης ώστε να γίνουν οι σχετικές επισημάνσεις και με την έγκρισή του από εκεί θα εισαχθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Όπως λέει ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χ. Μπουρνιάς στον προϋπολογισμό του 2021 υπάρχει πίστωση ύψους 150.000€ προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει στην ανανέωση του στόλου οχημάτων της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι». Σύμφωνα με τον κ. Μπουρνιά τα οχήματα είναι παλιά και αρκετά έχουν αποσυρθεί με αποτέλεσμα ο Δήμος να νοικιάζει οχήματα για να μπορούν οι εργαζόμενοι να παράσχουν τις υπηρεσίες  τους.

Περισσότερα Νέα

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Aegean Startups 2021”

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας AEGEAN Startups 2021, για την ανάδειξη...

Διαδικτυακή εκδήλωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας: «Η Ελληνική Αστυνομία μαζί με τη Γυναίκα»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση...

Κράτος δικαίου εν έτη 2021…

Της Ευαγγελίας Μανιτσούδη: Λίγες μέρες πριν, η κυβέρνηση αναγκάζεται να επιβάλει καραντίνα μέσα στην καραντίνα  και...