ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ
Δημοσιεύτηκε : 11/02/2019

Εξειδικευμένος τεχνικός έλεγχος για το Φράγμα Κόρης Γεφύρι θα πραγματοποιηθεί στο άμεσο χρονικό διάστημα, όπως ενημέρωσε σε συνέντευξή του στην Πατρίδα ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, υπήρξε ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου για τα σοβαρά ερωτήματα αρτιότητας της κατασκευής του έργου και το χρονοδιάγραμμα των ειδικών ελέγχων, από την έκβαση των οποίων θα αποφασιστεί τί μέλλει γενέσθαι.

 

ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο κ.Μιχαηλίδης, με την ιδιότητά του ως Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας βρέθηκε το προηγούμενο Διάστημα στη Μόσχα, με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας της Συνέλευσης ενώ εκπροσώπησε τη Βουλή στους εορτασμούς για τα 10 χρόνια Πατριαρχίας του κ.Κυρίλλου, Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσίων.

Ο κ.Μιχαηλίδης είχε επαφές με την πολιτική και εκκλησιαστική ηγεσία, επικεφαλής των κομματικών συνδυασμών, και αντιπροσώπους της Δούμα.

 

ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ

Εκδόθηκε η Υπουργική απόφαση με την οποία εγκρίνεται η μελέτη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Χίου για την αναστήλωση του ναού του Αγίου Ιωσήφ.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, τόνισε ο κ.Μιχαηλίδης, καθώς το μνημείο βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και πλέον, με δεδομένη την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, ανοίγει ο δρόμος για την αναστήλωσή του.