ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΜΕΣΤΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΜΕΣΤΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ
Δημοσιεύτηκε : 08/02/2019

Συνάντηση με εκπροσώπους μεταφορικών εταιριών πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παντελής Λεγάτος, κατά την οποία οι εταιρίες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αύξηση του κόστους της μεταφοράς που προκύπτει από το δρομολόγιο του λιμένα Μεστών.

Ο κ.Λεγάτος σημείωσε πως θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρίες μελέτη για την αποτύπωση των δυσκολιών τους και μετά την εξαγωγή των αποτελεσμάτων θα αποφασισθεί τί μέλλει γενέσθαι.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ  ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

 

Βιωματικές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε πρωτογενείς εταιρίες της Χίου προγραμματίζει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χίου.

Μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας των παραγωγικών μονάδων της Χίου.

Όπως τόνισε στην κάμερα της «Πατρίδας» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παντελής Λεγάτος, είναι μια ευκαιρία προκειμένου οι νέοι να αποκτήσουν μια σημαντική εμπειρία για τον πρωτογενή τομέα με στόχο να επιλέξουν στο μέλλον την επαγγελματική τους ενασχόληση στον τόπο γέννησής τους.