«ΜΙΛΗΣΑΝ» ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

«ΜΙΛΗΣΑΝ» ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Δημοσιεύτηκε : 03/02/2019

Νικητές οι γηπεδούχοι στα μεγάλα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής καθώς Κανάρης και Ποσειδώνας επικράτησαν των Μικρασιατική και Ηρακλή αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα οδήγησαν σε έναν συνωστισμό πίσω από τον Ηρακλή που εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Δεύτερη πέρασε η Δάφνη ενώ από την 1η έως την 6η θέση η διαφορά είναι στους 5 βαθμούς.

Στα Νένητα ο τοπικός Κανάρης μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς με τον Γαλάτουλα. Στο ημίωρο ο Αφεντής ισοφάρισε με πέναλτυ ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ψαρούδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ με κεφαλιά έπειτα από κόρνετ.

Ο προπονητής του Κανάρη, Μανώλης Παπαδόπουλος, κράτησε την καλή απόδοση και την συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του υπογραμμίζοντας πως «βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Ο προπονητής του Ηρακλή, Θανάσης Βίλδος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας πως «είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια σημαντική νίκη αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η διαφορά μας από τις άλλες ομάδες, με όλο το σεβασμό, δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία και πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει πνευματικά για να ολοκληρώσουμε το στόχο μας».

 

Τα αποτελέσματα:

ΠΥΡΓΟΣ – ΑΤΛΑΣ 0-0

ΛΕΩΝ – ΔΑΦΝΗ 0-6

ΘΥΕΛΛΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1

ΦΑΡΚΑΙΝΑ – ΟΜΗΡΟΣ 1-1

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 1-0

ΚΑΝΑΡΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ 2-1

 

Η βαθμολογία:

1.

ΗΡΑΚΛΗΣ

30

2.

ΔΑΦΝΗ

27

3.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ

26

4.

ΚΑΝΑΡΗΣ

26

5.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

25

6.

ΘΥΕΛΛΑ

25

7.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

21

8.

ΟΜΗΡΟΣ

20

9.

ΠΥΡΓΟΣ

14

10.

ΑΤΛΑΣ

8

11.

ΦΑΡΚΑΙΝΑ

8

12.

ΛΕΩΝ

2