ΝΙΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ

ΝΙΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ
Δημοσιεύτηκε : 02/02/2019

Νίκη – ανάσα για τον Ναυτικό Όμιλο Χίου που επιβλήθηκε με 9-8 του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την 14η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών, ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς.

 

Ο ΝΟΧ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 7-4 όμως στη συνέχεια πέρασε δύσκολες στιγμές και παρολίγον να το πληρώσει στα τελευταία λεπτά, όμως στο τέλος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

 

Κορυφαίος για την ομάδα του νησιού μας ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος διεθνής Φράνκο Ρούντα που σημείωσε 4 πολύτιμα τέρματα.

 

Ο προπονητής του ΝΟΧ, Γιώργος Ντόσκας, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης παρότι η ομάδα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα τους 3 βαθμούς. «Έχουμε πολύ δύσκολο ματς στο Περιστέρι και πάμε για τη νίκη. Η ομάδα θα δέσει και θα παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο. Νομίζω θα κερδίσουμε το Περιστέρι και τα εναπομείναντα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας και σήμερα, το παιχνίδι μπορούσε να λήξει 9-4» ανέφερε ο Γ.Ντόσκας.

 

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 1-3, 1-1.
ΝΟ Χίου
Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Σ., Ρουστάμοφ 2, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σ. 2, Ρούντα 4, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ.
ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος 1, Νάστραν 3, Παπαδόπουλος Τρ., Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.