«ΚΑΚΗ» ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΟΛ

«ΚΑΚΗ» ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΟΛ
Δημοσιεύτηκε : 02/02/2019

Ήττα που πληγώνει για τον ΒΑΟΛ ο οποίος δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αγία Παρασκευή γνωρίζοντας την ήττα με 53-68 στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου.

 

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη αποτυχία εντός έδρας για την ομάδα του Παντελή Βούλικα που πλέον έχει ρεκόρ 6-8 και αρχίζει να αισθάνεται περισσότερο άγχος, αφού βλέπει τις τελευταίες θέσεις να πλησιάζουν.

 

Στα του αγώνα, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που πέτυχε την 4η νίκη της σεζόν, έδειξε περισσότερο συγκεντρωμένη μέχρι το τέλος και πήρε μια ευρεία νίκη.

 

Ο προπονητής του ΒΑΟΛ, Παντελής Βούλικας, χαρακτήρισε κακή την ήττα του ΒΑΟΛ απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανταγωνίστρια για τη σωτηρία και σημείωσε πως το παιχνίδι κρίθηκε στην αποφασιστικότητα της Αγίας Παρασκευής. «Έχουμε χάσει το μυαλό μας, έχουμε θεωρήσει πως σωθήκαμε, πρέπει να το διαχειριστούμε γιατί η αγωνιστική μας εικόνα σήμερα ήταν απαράδεκτη», τόνισε ο κ.Βούλικας. Πλέον ξεκινά σειρά δύσκολων παιχνιδιών για τον ΒΑΟΛ με δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια στο Κορωπί και στη Ρόδο.

 

Από την πλευρά του ο διακριθείς παίκτης της Αγίας Παρασκευής, Θανάσης Χανιάς, που σημείωσε 14 πόντους, υπογράμμισε πως ήταν ένα σπουδαίο διπλό. «Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι, λειτουργήσαμε ως ομάδα, κλείσαμε τα κενά στην άμυνα προϊόν καλής δουλειάς και πλέον παίζουμε πιο στοχευμένα με τον νέο κόουτς. Έχουμε ακόμα δρόμο και είμαστε σε δύσκολη θέση», ανέφερε.