ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟ "ΙΩΝΙΚΟ"

lamprionoudis n.JPG
Δημοσιεύτηκε : 25/01/2019

Μια ακόμα σημαντική διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, η διοίκηση του οποίου φιλοδοξεί να το εντάξει στον χάρτη των  μεγάλων διοργανώσεων. Έτσι στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών στο πόλο με τη συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης, της Γλυφάδα και του Νηρέα Χαλανδρίου.

Όπως λέει ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος για το κολυμβητήριο Ν. Λαμπρινούδης «τα τελευταία χρόνια η κολυμβητική ομοσπονδία και όχι μόνο αναγνωρίζοντας την δουλειά που έχει γίνει στο Ιωνικό αλλα και το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι για να συμβάλουν και να στηρίξουν τέτοια γεγονότα έχει «δώσει» στη Χίο μερικές σπουδαίες διοργανώσεις φέροντας κόσμο στο νησί».

Στην κατεύθυνση αυτή είναι και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί για το κολυμβητήριο με πρώτο την ανανέωση του πίνακα και του εξοπλισμού χρονομέτρησης που έχει ήδη δημοπρατηθεί ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την δημοπράτηση της ενεργειακής αναβάθμισης με προϋπολογισμό 4εκ. ευρω που θα το καταστήσουν ένα από τα πιο σύγχρονα κολυμβητήρια στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.