ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Δημοσιεύτηκε : 19/01/2019

Στη σύλληψη 3 ατόμων για διαφορετικές περιπτώσεις παράβασης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προχώρησε την Παρασκευή η Αστυνομία Χίου.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χίου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 27χρονος είχε στην κατοχή του 2 συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου. Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).

Στο τρίτο περιστατικό, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Χίου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 30χρονος είχε στην κατοχή του νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,4 γραμμαρίων, συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,3 γραμμαρίων και νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα έτερης ναρκωτικής ουσίας σε κρυσταλλική μορφή.

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χίου.