ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ: «ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ: «ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ»
Δημοσιεύτηκε : 11/01/2019

Παρά τον βροχερό καιρό, μερίδα των κατοίκων των Καρδαμύλων βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στα Καρδάμυλα που έχει προαναγγελθεί για τις 18/01.

Σε αυτό το πλαίσιο οι κάτοικοι διεμήνυσαν στον διευθυντή του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, Τάσο Κώσταλο, πως προτίθενται να αποσύρουν τις καταθέσεις τους στην τράπεζα εάν προχωρήσει στο κλείσιμο του υποκαταστήματος ενώ υπογράμμισαν πως οι εφοπλιστές είναι μαζί τους στο αίτημά τους.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς και ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταμάτης Κάρμαντζης. Μάλιστα, ο κ.Βουρνούς εξέφρασε την σκέψη του να προχωρήσει ο Δήμος σε ανάλογη κίνηση, αποσύροντας, δηλαδή, τις καταθέσεις του στην τράπεζα σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο διευθυντής της Εθνικής, Τάσος Κώσταλος, σημείωσε πως η τράπεζα πάντα στήριζε τους Χιώτες, τις Οινούσσες και τα Ψαρά και θα μεταφέρει τα αιτήματα των Καρδαμυλιτών στη διοίκηση όμως «έχουν αλλάξει οι εποχές και όλα γίνονται ηλεκτρονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά

Οι κάτοικοι των Καρδαμύλων είναι, όπως ανέφεραν, αποφασισμένοι να συναντηθούν με τα κεντρικά της τράπεζας μεταβαίνοντας στην Αθήνα.