ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΟΙ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Δημοσιεύτηκε : 04/12/2018

Το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο, σύμβολο χαράς κι ελπίδας, πομπός μηνυμάτων αισιοδοξίας κι αγάπης, αποτελεί το επίκεντρο της γιορτής, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» την παραμονή της γιορτής του Αγ. Νικολάου Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ. στις Οινούσσες.

Στην αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού» ο Πρόεδρος του ΣΦΟ κ. Γεώργιος Δανιήλ και τα μέλη του Δ.Σ. θα ανάψουν και φέτος τα πολύχρωμα φώτα του χριστουγεννιάτικου δένδρου του Συλλόγου. Θα παραμείνουν αναμμένα όλες τις γιορτές για να δώσουν χαρά και ελπίδα σε παιδιά και μεγάλους και να φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Στην γιορτή συμμετέχει η χορωδία των Οινουσσών, τα μέλη της οποίας θα παρουσιάσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση και επιμέλεια του κ. Γιώργου Παυλάκου.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο ΣΦΟ θα τιμήσει την Ακαδημία Εμπ. Ναυτικού Οινουσσών για την πολυετή προσφορά της στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ακόμη, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών» σκέφτηκε φέτος να μοιραστεί τη χαρά των Χριστουγέννων με τα παιδιά του νησιού διοργανώνοντας χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στην Αίθουσα «Μαρίας Π. Λαιμού».

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από παιχνίδια με ανιματέρ, δώρα, τραγούδια και εορταστικά κεράσματα. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να χαρούν την χριστουγεννιάτικη γιορτή.