100.000€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : 07/11/2018

100.000€ για την βελτίωση των κτηριακών υποδομών της Μαιευτικής κλινικής του «Σκυλίτσειου Νοσοκομείου» εξασφαλίστηκαν από το Υπουργείο Υγείας με παρέμβαση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α.Μιχαηλίδη.

Οι γιατροί της Κλινικής Ευστράτιος Φωτεινός, Παντελής Κάργατζης και Μάριος Σκαρμούτσος εξέδωσαν ανακοίνωση ευχαριστώντας τον βουλευτή αλλα και την τομεάρχη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μ.Σαραντινίδου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Χίου κ. Ανδρεα Μιχαηλίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας,για την επισκευή της Μαιευτικής –Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου.

Τα κτιριακά προβλήματα της κλινικής μας , εκτός του ότι δυσχεραίνουν το έργο μας , βλάπτουν και την εικόνα του Νοσοκομείου γενικότερα.Μέχρι τώρα οι όποιες αναφορές μας δεν είχαν βρει θετική ανταπόκριση

Η τομεάρχης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Σαραντινίδου - την οποία ευχαριστούμε επίσης θερμά- μερίμνησε ώστε να λάβει γνώση ο βουλευτής και μάλιστα ιδίοις όμμασι.

Ο κ. Μιχαηλίδης αξιολογώντας την σοβαρότητα του προβλήματος φρόντισε άμεσα να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από το υπουργείο της τάξεως των 100.000 ευρώ αποκλειστικά για την επισκευή της Μ/Γκλινικής.

Ελπίζουμε τώρα και η Διοίκηση του Νοσοκομείου με την σειρά της, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και των αναγκών, και να μεριμνήσει ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν και να αποπερατωθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.