Η ΧΙΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (PICS)

Η ΧΙΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (PICS)
Δημοσιεύτηκε : 25/10/2018

Μεγάλες δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Χιώτες που γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Χίου για τον αγώνα ανάμεσα σε επίλεκτους διεθνείς και Χιώτες επίλεκτους, σε μια γιορτή για τη Χίο που διοργανώθηκε από τη Μικρασιατική και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για την ιστορία, οι διεθνείς επίλεκτοι επικράτησαν με 4-2. Σκόραραν οι Τσιάρτας, Φύσσας ενώ δυο γκολ σημείωσε ο Ζαγοράκης. Οι Ζαμπετάκης και Ντουμάνης σκόραραν για τους Χιώτες επίλεκτους.

Στην ομάδα των διεθνών αγωνίστηκαν σπουδαία ονόματα και πρωταθλητές Ευρώπης το 2004 όπως οι Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Ζαγοράκης, Φύσσας, Τσιάρτας, Μπασινάς, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Βόκολος, Γκόγκιτς.

Στους Χιώτες επίλεκτους αγωνίστηκαν από τη Μικρασιατική οι Σκανδάλης, Γιασεμής, Φαφαλιός, Συριώδης, Ντουμάνης, Λοίζος, Μπαστιάνος, Μοσχούρης, Παγούδης, Χανδράς, Καλαϊτζής, Μαργούνης, Μίμαρος, Χαβιάρας, Δελερές, Δίπλας, Γκάγκας, Λεχουρίτης, Πιτταράς, από το Πανεπιστήμιο οι Βαβάτσικος και Μαμαρέλης, από τον Ποσειδώνα ο Μαθιούδης, από την Κυβέλη ο Ρες, από τον Ηρακλή ο Ζαμπετάκης, από τη Δάφνη ο Μαμούνας, από τον Όμηρο ο Πίττικας, από την Ένωση ο Μαυρέλος, από τη Φάρκαινα ο Στρογγυλός και από τον Βαρβασιακό ο Αργυρούδης.

Φωτογραφικό υλικό: chiosphotos.gr