ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΧ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΧ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Δημοσιεύτηκε : 12/07/2018

Έναν χρόνο μετά την ονειρική χρονιά που πραγματοποίησα, ο ΝΟΧ και ο Μιχάλης Λαζαρίδης δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Λαζαρίδης αποχαιρέτισε τον ΝΟΧ μέσω μηνύματος στα κοινωνικά δίκτυα:

«Μια ονειρεμένη χρονιά με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο έφτασε στο τέλος της. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον ΝΟ Χίου για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι προπονητής στην Α1 εθνική κατηγορία, τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το άριστο κλίμα. Ευχαριστώ τους προπονητές των ακαδημιών με τους οποίους συνεργάστηκα και τον κόσμο του νησιού για την αγάπη που έδειξε στην ομάδα κι εμένα προσωπικά. Τέλος ευχαριστώ τους αθλητές για την προσπάθεια, το οικογενειακό κλίμα και την άψογη συνεργασία. Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ από τη μεριά μου έδωσε τον καλύτερό μου εαυτό βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στην ιστορία του ΝΟ Χίου».

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΝΟΧ:

«Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Λαζαρίδη. Ο Μιχάλης Λαζαρίδης υπήρξε εκ των βασικών συντελεστών της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας στην Α1. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».