ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Δημοσιεύτηκε : 10/07/2018

Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. και το Σωματείο Επαγγελματιών Μουσικών Χίου διοργάνωσαν μια εξαιρετική συναυλία το βράδυ της Δευτέρας στον Καστρομηνά, «κάνοντας πράξη την αγάπη», όπως ήταν το σύνθημα της συναυλίας, αφού τα έσοδα από αυτήν θα διατεθούν σε ευαγή σκοπό.

Το κοινό της Χίου ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα και κατέκλυσε το θέατρο Καστρομηνά σε μια συναυλία στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Παντελής Θαλασσινός  με τους Μαρκέλλο και Σταμάτη Πούπαλο, Μανώλη Στάθη και Μιχάλη Βούκουνα, η Γιάννα Φαφαλιού με τον Λευτέρη Τομάζο στα πλήκτρα, οι αδερφοί Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης, ο Δημήτρης Λιούντρης με τον Βαγγέλη Μάσχα, ο Κώστας Μπογιατζής, η Λαμπρινή Κάβουρα, η Θεοδώρα Παπαδοπούλου, το συγκρότημα του Παντελή Λύκου, η Νικολέττα Φιλιππάκη αλλά και ο διοικητής μουσικού της 96 ΑΔΤΕ Νίκος Μαυρομμάτης και πολλοί ακόμα Χιώτες καλλιτέχνες.

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μουσικών τίμησε τον Παντελή Θαλασσινό με αναμνηστική πλακέτα καθώς και τον σύλλογο Α.μεΑ. παραδίδοντας την πλακέτα στην πρόεδρό του Σοφία Μιχάλα.

Στον Παντελή Θαλασσινό, όμως, επεφύλασσαν μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη αφού του παρέδωσαν τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, κάτω από τους ήχους του τραγουδιού που ο ίδιος έχει συνθέσει για την ομάδα.