"Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣΤΙΧΟΝΕΙΡΑ

Δημοσιεύτηκε : 06/07/2018

«Τον γύρο του κόσμου» με τις παιδικές και εφηβικές φωνές των παιδιών της χορωδίας Μαστιχονειρα του Συλλόγου Νενήτων «Η Βοκαρια» θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν  όσοι βρεθούν  το βράδυ της Κυριακής 20.30 στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νενήτων.

Η πρόεδρος του Συλλόγου της «Βοκαριάς» Ε.Μενεξέ  μίλησε για το εγχείρημα της παιδικής και εφηβικής χορωδίας που μπορεί να ξεκίνησε μόλις τον Οκτώβριο ωστόσο με την καθοδήγηση της καταξιωμένης μαέστρου Αγγέλας Τσιμπιρλου έχει δώσει ήδη εξαιρετικά δείγματα γραφής. Έτσι και στην εκδήλωση της Κυριακής, που είναι η εναρκτήρια για τα «Ιώνεια 2018»,  τα παιδιά θα παρουσιάσουν τη δουλειά που έκαναν.

Στην ιδέα για την δημιουργία της συγκεκριμένης χορωδίας που θα έχει άρωμα μαστίχας αναφέρθηκε η μαέστρος Αγγέλα Τσιμπιρλού επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η χορωδία να πλαισιωθεί από παιδιά από όλα τα Μαστιχοχώρια.

Όσον αφορά την εκδήλωση της Κυριακής θα παρουσιαστούν τραγούδια από όλο τον κόσμο, με την Τ.Φραγκάκη στο πιάνο και την Ε.Σταμούλη να έχει το κομμάτι της κίνησης και της χορογραφίας.