ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : 07/06/2018

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια των μελών της αντιπολίτευσης του Επιμελητηρίου με την Διοίκηση κάτι που φάνηκε στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο,  παρά τις προσπάθειες του Προέδρου Π.Λεγάτου να κρατήσει χαμηλά τους τόνους και να αποφύγει την συζήτηση θεμάτων που έφεραν τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Η αρχή έγινε με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Β.Αμπαζή η οποία διαμαρτυρήθηκε στο Προεδρείο ότι δεν ενημερώνονται εγκαίρως τα μέλη του Δ.Σ για τις πρωτοβουλίες της πλειοψηφίας. «Μαθαίνουμε για το τι γίνεται στο Επιμελητήριο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αμπαζή.

η σκυτάλη των παραπόνων πήρε ο Δημήτρης Κιτριλάκης που εμφανίστηκε έντονα δυσαρεστημένος με τις ενέργειες της διοίκησης ιδίως όσον αφορά θέματα του τουρισμού, αναφέροντας ενδεικτικά ότι παρά την πρόταση που είχε καταθέσει για να γίνει μια επιμορφωτική ενημέρωση από τους ίδιους στους εργαζόμενους στην εστίαση αυτό δεν προχώρησε ποτέ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Π.Λεγάτος απέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας, παραπέμποντας τα θέματα αυτά σε επόμενη συνεδρίαση του σώματος.