ΜΥΡΙΣΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

ΜΥΡΙΣΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ
Δημοσιεύτηκε : 03/06/2018

Στην κατάμεστη πλατεία του Δημαρχείου στο Χαϊδάρι, ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή διοργάνωσαν εκδήλωση με τίτλο «Άρωμα Μαστίχας Χίου».

Ως φυσικό ο καταλληλότερος για να μιλήσει ήταν ο πρόεδρος της ΕΜΧ, Γιώργος Τούμπος, με θέμα «το χθες, το σήμερα και το αύριο της μαστίχας».

Η πρόεδρος της Συλλόγου, Μαρία Μπρη – Παπαμακαρίου που μαζί με τη γενική γραμματέα Ειρήνη Γεωργιάδη και όλο το συμβούλιο προετοίμασαν την εκδήλωση, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, όπως και ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος.

Ο σύλλογος τίμησε την παρούσα στην εκδήλωση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάννα Καλογήρου, για την προσπάθειά της να υποστηρίξει, μέσω χρηματοδότησης της Περιφέρειας, του ερευνητικού προγράμματος για τη μαστίχα με το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ.

Παράλληλα, τιμήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΜΧ, Γιώργος Τούμπος.

Παρόντες επίσης οι βουλευτές Χίου, Α.Μιχαηλίδης και Ν.Μηταράκης, ο πρόεδρος της ΟΧΣΑ, Α.Κοκκινάκης και εκπρόσωποι συλλόγων όπως Καλλιμασιάς, Α.Ευαγγελινός, Χαλκειούς, Σ.Χονδρογεωργάκης και Δαφνώνα Κ.Μέλλης, ο τέως πρόεδρος της ΟΧΣΑ, Α.Τριπολίτης.

Η εκδήλωση έκλεισε με χορούς από την χορευτική ομάδα του συλλόγου και ακολούθησε παραδοσιακό χιώτικο γλέντι.