ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΝΟΧ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Ο ΝΟΧ
Δημοσιεύτηκε : 05/05/2018

Μια σπουδαία νίκη για τον Ναυτικό Όμιλο Χίου που επικράτησε με 12-13 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας, έκανε το 2-0 στη σειρά και εξασφάλισε θέση στην 4αδα του Πρωταθλήματος.

Ο ΝΟΧ, εξάλλου, σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς βρισκόταν στην 3η θέση της Α1 και στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα δεν «έχυσε» την καρδάρα με το γάλα, έδειξε σοβαρότητα και την φετινή του ποιότητα και πλέον θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι όμως ο ΝΟΧ κρατούσε το προβάδισμα, «έβγαλε» την κρίσιμη άμυνα στο τελευταίο λεπτό και πανηγύρισε τη νίκη.

«ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Ο προπονητής του ΝΟΧ, Μιχάλης Λαζαρίδης, αφού απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, σημείωσε πως τη φετινή χρονιά η ομάδα έκανε μεγάλη υπέρβαση και θα ήταν κρίμα να χάσει την 4αδα αφού σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος ήταν εντός αυτής.

«Στην αρχή της χρονιάς, μέσα μου πίστευα πως μπορούμε να πάμε ψηλά αλλά σίγουρα ήταν μια χρονιά υπέρβασης. Πέρσι ο ΝΟΧ τερμάτισε 9ος, φέτος πήραμε 42 και 2-0 στα playoffs. Είναι ένα μεγάλο άλμα.»

Όσο για τη συνέχεια, ο Ναυτικός Όμιλος Χίου θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη και ο Μιχάλης Λαζαρίδης σημείωσε πως η Βουλιαγμένη είναι το μεγάλο φαβορί, όμως ο ΝΟΧ με μια πολύ καλή εμφάνιση μπορεί να πάρει έστω μια νίκη, όπως έκανε εξάλλου και στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Στις 15/05 το πρώτο παιχνίδι στη Βουλιαγμένη, στις 17/05 στη Χίο και αν χρειαστεί το τρίτο παιχνίδι στις 19/05 πάλι στη Βουλιαγμένη. Ο κόουτς του ΝΟΧ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι του Ιωνικού για να χειροκροτήσει τα παιδιά της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια.