ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΓΕΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΓΕΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΓΟΡΙΩΝ
Δημοσιεύτηκε : 18/04/2018

Η ομάδα αγοριών του ΓΕΛ Βροντάδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βόρειο Αιγαίο σε αγώνες που διεξήχθησαν στο νέο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη στον Πειραιά την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Απριλίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της Β΄ Φάσης (12ος Όμιλος) των πανελληνίων αγώνων Μαθητών-τριων Γενικών Λυκείων & ΕΠΑ.Λ σχολικού έτους 2017-2018, η ομάδα του σχολείου της Χίου κέρδισε με 2-1 σετ, τόσο το ΓΕΛ Μαραθοκάμπου Σάμου (19-25, 25-21 και 15-5), όσο και το ΓΕΛ Παμφίλων Λέσβου (25-12, 26-28 και 15-13).

Τα παιδιά του ΓΕΛ Βροντάδου (Τσουκάρης Σωτήριος, Σκαπινάκης Ευστράτιος, Μαστραντώνης Ευστράτιος, Στείρος Θεόδωρος, Σώρος Παναγιώτης, Ροδίτης Γεώργιος, Αντωνίου Στέφανος, Τσαμπλάκος Ισίδωρος και Τριπολίτης Κωνσταντίνος) θα λάβουν μέρος στην Γ΄ Φάση των Αγώνων με αντιπάλους τους νικητές των ομίλων Νοτίου Αιγαίου (Σύρος) και Κρήτης (Ηράκλειο). Ο νικητής της φάσης αυτής θα αντιμετωπίσει το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών σε αγώνα του οποίου ο κερδισμένος θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την τελική φάση των αγώνων.

Εκ μέρους του σχολείου εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Παχουνδάκη Δημήτριο, στον Θεολόγο Καθηγητή Καρατζά Κωνσταντίνο, οι οποίοι συνοδεύουν τα παιδιά στην Αθήνα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκο, ο οποίος, όντας απόφοιτος του σχολείου και πρώην καθηγητής του, επισκέφτηκε τα παιδιά την Δευτέρα το απόγευμα στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν, για να τα στηρίξει ψυχολογικά ενόψει των αγώνων.