ΞΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΔΑΦΝΗ

ΞΑΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΔΑΦΝΗ
Δημοσιεύτηκε : 25/03/2018

Το ένατό της κύπελλο «σήκωσε» το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο η Δάφνη  Δαφνώνα κερδίζοντας με 1-0 τον Ηρακλή Θυμιανών.

Μπροστά σε περισσότερους από 1000 φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο, διεξήχθη ένας ενδιαφέρων αγώνας στον οποίον η Δάφνη, με γκολ του Δημήτρη Κούτσουρα στο 20’, κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα παρά την προσπάθεια του Ηρακλή να πιέσει και να ισοφαρίσει.

Περιχαρής ο σκόρερ αφιέρωσε τον τίτλο σε όλη την ομάδα ενώ ο προπονητής Σταμάτης Ξύδας έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς μετά τον τίτλο.

Ο Θωμάς Πάλλας εκ μέρους του Ηρακλή παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Δάφνης στον σημερινό αγώνα και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα εντός αγωνιστικού χώρου και μεταξύ των φιλάθλων.

Ο Γιάννης Ψαρόπουλος πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου και μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ συνεχάρη τους αθλητές και επεσήμανε ότι η ΕΠΟ θα φροντίσει να ενισχύσει τον επόμενη περίοδο του πρωταθλητές των ακριτικών νησιών όπως η Χίος πριμοδοτώντας, τουλάχιστον, τα έξοδα των διαιτητών, για να μπορούν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν στη Γ’.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κώνστας Νικολαΐδης δήλωσε ευχαριστημένος από τη διοργάνωση τονίζοντας πως η ΕΠΣ θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου.