ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο Ν.Ο.Χ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΤΟ 2017

Δημοσιεύτηκε : 19/03/2018

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μουσείου Μπενάκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας «Βραδιά των Πρώτων 2017», στην οποία τιμήθηκαν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες και οι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης 2017. Παράλληλα βραβεύτηκαν ο Προπονητής της χρονιάς και οι Πρωταθλητές Όμιλοι 2017 των 6 Ελληνικών Περιφερειών. Επίσημοι προσκεκλημένοι της Ομοσπονδίας ήταν η Εθνική Ομάδα Optimist. Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας κ. Κιμ Άντερσεν.

Την τιμητική του είχε ο Ναυτικός Όμιλος Χίου, ο οποίος βραβεύτηκε ως πρωταθλητής Όμιλος 2017 για την Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου & Κρήτης. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος Γιάννης Αναδιώτης, στο προσώπου του οποίου τιμήθηκαν όχι μόνο η διοίκηση αλλά και οι αθλητές, οι προπονητές και οι γονείς για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάπτυξη του αθλήματος στο ακριτικό μας νησί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η ιστιοπλόος του Ν.Ο.Χ. Γαβριέλα Χρουνεβέχεν ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Optimist, η οποία σε μια πρωτότυπη ιδέα της ΕΙΟ συμμετείχε στη βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το 2017.