ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δημοσιεύτηκε : 02/03/2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του συλλόγου Πυργούσων Αττικής στα λουτρά Πόζαρ. Ο σύλλογος αναφέρει, σχετικά, στο δελτίο τύπου του:

«Μια υπέροχη χειμωνιάτικη εμπειρία έζησαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Πυργούσων Αττικής το «Πυργί Χίου», στην εκδρομή που πραγματοποίησαν στα λουτρά Πόζαρ.

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους συμμετέχοντες, που για μέρες θα συζητούν, το πώς πέρασαν..... χάριν της άριστης οργάνωσης, από την πρόεδρο του Συλλόγου, κα Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου.

Άψογη συμπεριφορά από όλα τα μέλη... που μια μεγάλη παρέα  πέρασαν τέσσερις μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, με γέλια και αστεία.

Η διαμονή στα Λουτρά Πόζαρ, τους έδωσε την ευκαιρία να απολαμβάνουν το θερμό ιαματικό τους μπάνιο καθημερινά, στο ιδιαίτερο αυτό τοπίο, όπου   μια χαράδρα έχει δημιουργηθεί σ' ένα μεγαλοπρεπές, βραχώδες βουνό και μέσα της ρέει ο θερμοπόταμος Τόπλιτσα, σχηματίζοντας μικρούς καταρράκτες και ρηχές κοίτες στις όχθες.

Στην επιτυχία συνέβαλαν όχι μόνο η οργάνωση, αλλά και οι όμορφες περιοχές που επισκέφθηκαν με το ανάλογο φυσικό κάλλος, με τις ιστορικές Ιερές Μονές Παναγίας Σουμελά και Οσίου Παϊσίου, με μονοήμερη επίσκεψη στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη και την Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες της.

Η επίσκεψη στον χιονισμένο παραδοσιακό οικισμό του Αγίου Αθανασίου και στο Λιτόχωρο ενθουσίασε τους πάντες.

Η εκδρομή έκλεισε με χορό και ζωντανή ορχήστρα στο ξενοδοχείο, όπου όλοι χόρεψαν με την ψυχή τους μέχρι αργά. Εννοείται  πως δεν έλειψε ο Πυργούσικος. Η αγωνία όλων…είναι πότε θα γίνει η επόμενη εξόρμηση….  Η Πρόεδρος και το Δ.Σ ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους, που είναι δίπλα σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου.»