ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΟΛ

Δημοσιεύτηκε : 25/02/2018

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής στο Κλειστό Γυμναστήριο Χίου ο ΒΑΟΛ.

Το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου και αρκετοί επίσημοι μεταξύ άλλων ο Βουλευτής, Ν.Μηταράκης, ο Δήμαρχος, Μ.Βουρνούς και ο Αντιπεριφερειάρχης, Στ.Κάρμαντζης.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΔΣ του Βούρειου Μ.Ψώρρας ευχαρίστησε τους παρόντες στην κοπή, Βουλευτή, Ν.Μηταράκη, τον Δήμαρχο, Μ.Βουρνού και τον Αντιπεριφερειάρχη, Στ.Κάρμαντζη για τη βοήθειά τους ζητώντας παράλληλα περισσότερη αρωγή ώστε «η Χίος να συνεχίσει να ακούγεται περήφανα στα γήπεδα της Ελλάδας».

Στους χαιρετισμούς τους οι 3 τοπικές αρχές εξήραν τις επιτυχίες και το έργο του Βούρειου και υποσχέθηκαν ακόμη περισσότερη βοήθεια.

Για τα πρωταθλήματα Χίου της περιόδου 2016 - 2017 τιμήθηκαν κατά σειρά οι ομάδες Ανδρών, Νεανίδων και Παίδων του ΒΑΟΛ Χίου, ενώ η Αναστασία Μουτάφη εκτός από τον τίτλο της 1ης σκόρερ στην κατηγορία νεανίδων τιμήθηκε υπό ...μαντινάδα για την συμμετοχή της στην τελική προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων.

Στη συνέχεια η ομάδα Ανδρών τιμήθηκε για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική, όπως και ο προπονητής της Παντελής Βούλικας. Ο βετεράνος άσος του Βούρειου Γιώργος Καρότσης έλαβε τιμητικά τη φανέλα με το Νο "6" που φορούσε την περίοδο 2004 - 2008 σε τοπικά και Γ΄ Εθνική, ενώ για την προσφορά τους στον ΒΑΟΛ τιμήθηκαν το πρώην μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του Βούρειου κ. Σταμάτης Κοραής αλλά και το 4ο Γυμνάσιο Χίου. Το 8ο Ειδικό Βραβείο "Καπετάν Στρατής Ματσέλας" κατέληξε στα χέρια του Γιώργου Χριστοβασίλη, ενώ το 3ο Ειδικό Βραβείο "Θοδωρής Τριπολίτης" μοιράστηκαν οι Μαριλίτα Φόρου και Γιώργος Ιατρουδέλλης. Από την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης οι διακρίσεις πήγαν στους ταλαντούχους αθλητές μας Μαρκέλλα Σαλιάρη, Κωνσταντίνο Βούλικα, Άννα Χαρίτου - Φραγκάκη, Γιάννη Ντούλη και Αλίκη Χριστοβασίλη, ενώ από το τμήμα Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής του ΒΑΟΛ τιμήθηκε η Γεωργία Μισετζή. Το Κύπελλο Ανδρών Χίου 2017 - 2018 ύψωσαν στον ουρανό του Βούρειου οι Πρωταθλητές Αιγαίου με την ευχή του χρόνου να πανηγυρίσουν τη 2η συνεχή παρουσία τους στη Γ΄ Εθνική, ενώ ειδικό τιμητικό δίπλωμα απονεμήθηκε στον Λεωνίδα Μπουμπάρη μέσα σε κλίμα συγκίνησης.