Η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ

Δημοσιεύτηκε : 18/02/2018

Ένα τουρνουά που έχει στόχο να αποτελέσει θεσμό για τα επόμενα χρόνια, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων.

Πρόκειται για το πρώτο αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Χίου στο οποίο πήραν μέρος περίπου 90 παιδιά από αρκετές περιοχές της Ελλάδος με τη μερίδα του λέοντος, βέβαια, να είναι παιδιά των σωματείων της Χίου.

Όπως είπε στην «Πατρίδα» ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Παναγιώτης Τζότσορος, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση αφού διοργανώσεις αντίστοιχης εμβέλειας φαίνονται χρήσιμες στην εξέλιξη αθλητών που αργότερα στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

Ο προπονητής του Παγχιακού και ψυχή της διοργάνωσης, Κώστας Αναγνώστου, υπογράμμισε την σημαντική δουλειά που γίνεται στα σωματεία της Χίου από μικρή ηλικία και ασφαλώς στον Παγχιακό με στόχο να καλλιεργηθεί πρώτα από όλα ο αθλητισμός και το συγκεκριμένο άθλημα που έχει μεγάλη παράδοση στη Χίο έχοντας αναδείξει πολλούς πρωταθλητές.

Μέγας χορηγός του τουρνουά ήταν η μεταφορική εταιρία Μαρνέρη.

Το τουρνουά αφιερώθηκε στη μνήμη μιας εκ των προτεργατών της διάδοσης του αθλήματος που δεν είναι πλέον κοντά μας, της Σούλας Αναγνώστου.