"ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ"

sarris.JPG
Δημοσιεύτηκε : 14/02/2018

Με αφορμή την κίνηση ανθρωπιάς των ηλεκτρολόγων ο Πρόεδρος του Ιδρύματος  κ. Δ. Σαρρής αναφέρθηκε στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται ώστε το Γηροκομείο να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του, σε μια περίοδο χωρίς καμιά κρατική χρηματοδότηση.

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος Δ.Σαρρής  με την ανάληψη των καθηκόντων του έγινε ένα συμμάζεμα προκειμένου να μπορεί το Ίδρυμα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, ενώ η διοίκηση προχώρησε  και σε διακανονισμό για τα χρέη που έφταναν τα 430.000€.

«Πριν 3 χρόνια παραλάβαμε το Γηροκομείο με 35 τροφίμους και 14 άτομα προσωπικό, σήμερα έχουμε 85 τροφίμους και 9 άτομα προσωπικό το οποίο μάλιστα έχει δεχτεί μείωση στους μισθούς τους» αναφέρει ο κ. Σαρρής, δίνοντας και μια άλλη διάσταση, μιας και όπως είπε το Γηροκομείο πέρα από ηλικιωμένους φιλοξενεί και άστεγα άτομα ενώ παρέχει φαγητό και σε ορισμένους ηλικιωμένους εκτός του Ιδρύματος.

Ο Πρόεδρος  ευχαρίστησε ιδιαιτέρως όλα τα άτομα που εργάζονται εκεί και κυρίως τον Διευθυντή και Νοσοκόμο του Γηροκομείου τον κ. Βαγγέλη Σταμούλη. Στην προσπάθεια που καταβάλουν όλοι οι εργαζόμενοι, που εργάζονται χωρίς ωράριο προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους τροφίμους στάθηκε και ο κ. Σταμούλης, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.