ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΑΝΗ

Δημοσιεύτηκε : 14/02/2018

Ευκαιρία να γνωρίσουν τα χωριά της Αμανής αλλα και να διασκεδάσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα θα έχουν όσοι επιλέξουν να ανέβουν στην Αμανή. Όπως λέει η δημοτική σύμβουλος της περιοχής Β.Ποταμούση τόσο στη Βολισσό όσο και στα χωριά θα γίνουν αποκριάτικες εκδηλώσεις και θα αναβιώσουν έθιμα ενώ τα καταστήματα, καταλύματα και ταβέρνες, της περιοχής  προσφέρουν ελκυστικές τιμές για όσους επιλέξουν να βρεθούν στην περιοχή.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΛΙΣΣΟΥ

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Ώρα 11 το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου, στην παιδική χαρά εργαστήρι χαρταετού.

Φτιάχνουμε παραδοσιακούς χαρταετούς με τους μικρούς μας φίλους και φίλες. Με ξύλα και χρωματιστές λαδόκολλες, δείχνουμε στα παιδιά πως κατασκευάζουμε και πετάμε «τσουρμά» !

Ώρα 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου: Οι «μικροί» μας φίλοι συγκεντρώνονται στην παιδική χαρά και ντύνονται μεγάλοι ! τα παιδιά κάθε ηλικίας, θα μεταμφιεστούν με παλιά ρούχα σε «γέρους και γριές» και με τη συνοδεία των μεγαλύτερων, θα χτυπήσουνε όλες τις πόρτες του χωριού για πειράγματα και αστεία ….όπως παλιά !

Ώρα 23:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ: Ώρα για γλέντι και χορό! Όσοι επιθυμούν και αντέχουν δίνουν το παρών στην χοροεσπερίδα   που διοργανώνουν το γυμνάσιο και λύκειο Βολισσού με ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί! Τιμή εισόδου με φαγητό 10 ευρώ.

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ώρα 16:00 στα γραφεία του Συλλόγου πάρτι μασκέ για μικρούς και μεγάλους.

Ώρα 18:00 στην πλατεία του Χριστού ραντεβού, όπως κάθε χρόνο, για να «πιάσουμε τον διπλό». Χορός, τραγούδι και σούμα!

Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

Η μέρα για πέταγμα του χαρταετού και βόλτες στην Βολισσό, αλλά και στα φιλόξενα χωριά της Αμανής που γλεντάνε και κερνάνε όσους επιλέγουν να τα επισκεφθούν!