ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΧΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : 13/02/2018

Στη συγκρότηση ομάδων εργασίας , ξεχωριστών για κάθε επαγγελματικό τομέα, με τη συμμετοχή επαγγελματιών και μελών της, προχώρησε η ΝΟ.Δ.Ε. Χίου.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες συνεδριάσεις για συγκεκριμένες ομάδες εργασίας και ακολουθούν οι συναντήσεις για τους υπόλοιπους τομείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Χίου:

Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου συνεχίζει τις δραστηριότητες της στα πλαίσια  ενίσχυσης και αρωγής των επαγγελματιών όλων των κλάδων. Μετά από τις συναντήσεις με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Χίο, προχωρήσαμε στη συγκρότηση ομάδων εργασίας, ξεχωριστών για κάθε επαγγελματικό τομέα, στις οποίες θα συμμετέχουν ενεργά επαγγελματίες αλλά και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Όσο άλλοι σπαταλούν χρόνο και ενέργεια με το να δημιουργούν σκάνδαλα και δολοπλοκίες αλλά και να πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα, εμείς προσπαθούμε να καταγράψουμε τα προβλήματα των επαγγελματιών στο νησί μας και να προτείνουμε κατάλληλες λύσεις σε τοπικό επίπεδο.

 

Τα αποτελέσματα των συναντήσεων αυτών, θα μεταφερθούν στον Περιφερειακό Τομεάρχη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Μάνο Κόνσολα, προκειμένου να υπάρξει αρχικά μια πλήρης και σαφής εικόνα των προβλημάτων του νησιού μας και στη συνέχεια μια ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση.

 

Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του πρωτογενή τομέα αλλά και η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του τομέα "Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη"

Ακολουθούν τις επόμενες ημέρες η συνεδρίαση της ομάδας εργασίας του τομέα

  • "Τουρισμός - Πολιτισμός"
  • "Εκπαίδευση – Κατάρτιση – Δια βίου μάθηση"
  • "Περιβάλλον - Ενέργεια"
  • "Υγεία – Πρόνοια"
  • "Υποδομές και Μεταφορές ".

 

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη προετοιμάζει την επόμενη ημέρα, στηρίζοντας ενεργά και ουσιαστικά τους επαγγελματίες της χώρας μας.