ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ

Δημοσιεύτηκε : 04/02/2018

Σε ένα γεμάτο από συγκινήσεις παιχνίδι, με πολλές εναλλαγές του σκορ, ο ΝΟ Χανίων επικράτησε 10-9 του ΝΟ Χίου στο κλειστό κολυμβητήριο των Χανίων υποχρεώνοντάς τον στη 2η σερί ήττα του.

Μέχρι το 6-6 οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα, όμως σε εκείνο το σημείο Νάστραν και Αβέρκα έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους Κρητικούς με το 8-6, ενώ το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με το υπέρ τους 9-7.

Στο τελευταίο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν δις στο ένα γκολ τη διαφορά, με το 9-8 και το 10-9 όμως η προσπάθειά τους έμεινε μέχρι εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίος είδε τρεις παίκτες της να αποβάλλονται με κόκκινες κάρτες για διαμαρτυρίες στο φινάλε (Αϊβαλιώτης, Καζάζης και Καρακάσης).

  • ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ – NO ΧΙΟΥ 10-9
  • Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 6-3, 1-2.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Κατσουλάκης 1, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολυγεώργης, Αβέρκα 4, Παπαμανωλιουδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 4, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.