ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δημοσιεύτηκε : 01/02/2018

Με μια διοργάνωση ανοιχτή για μικρούς και μεγάλους ξεκινά τις φετινές της δράσεις η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής σε όλο τον κόσμο στον αγώνα Ανώμαλου Δρόμου στο λιμάνι της Χίου το πρωί της Κυριακής.

Ο αγώνας αφορά παιδιά από τετάρτη δημοτικού αλλά και ενήλικες και είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες με τις εγγραφές να γίνονται στο χώρο εκκίνησης 40 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

«Στόχος μας είναι οι άνθρωποι κάθε ηλικίας να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να μην φοβηθούν να τρέξουν» είπε ο πρόεδρος Κ. Τριαντάφυλλος στα πλαίσια συνέντευξης τύπου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός της διαδρομής θα πραγματοποιείται στον περιβάλλοντα χώρο του Λιμεναρχείου, ενώ η πρώτη διαδρομή  θα ξεκινήσει στις 10:00.

Όπως εξήγησε ο τεχνικός συμβουλος του ΣΕΓΑΣ Γ.Πετρής θα γίνουν επιμέρους 6 αγώνες, ανάλογα με τις ηλικίες των συμμετεχόντων, ενω αξίζει να σημειωθεί ότι για τους αθλητές δεν θα υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ωστόσο όπως είπε ο κ. Πετρής είναι μια ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει των επικείμενων αγώνων.

Ο Νικήτας Ντάτης, Διοικητής της τροχαίας του Λιμενικού, ενημέρωσε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στο λιμάνι την Κυριακή με 10 ένστολους να ρυθμίζουν την κίνηση.

Όπως τόνισε το ένα ρεύμα του παραλιακού από το ξενοδοχείο Χανδρής μέχρι το τελωνείο θα είναι κλειστό προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια ο αγώνας. «Καλό θα είναι οι συμπολίτες μας με τα Ι.Χ να αποφύγουν την Κυριακή το πρωί να περάσουν από το λιμάνι » είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.