ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ (PICS)

ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΧ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Δημοσιεύτηκε : 28/01/2018

Σύσσωμη η οικογένεια του ΝΟΧ και τα τμήματα υδατοσφαίρισης, κολύμβησης και ιστιοπλοΐας έδωσαν το παρών στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Ο πρόεδρος του ΝΟΧ, Ιωάννης Αναδιώτης, στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της βαριάς κληρονομιάς του ομίλου και τη σωστή σωματική και ηθική καλλιέργεια των αθλητών. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό την Astra Airilines για τη βοήθεια αλλά και τον Δήμαρχο που συνέδραμε στην αξιοποίηση των χώρων στην περιοχή Bella Vista ενώ αναφέρθηκε και στις διοργανώσεις του 2018 που θα γίνουν από τον ΝΟΧ και αφορούν το Final-4 του Κυπέλλου πόλο ανδρών και την Aegean Reggata.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με βίντεο – αφιέρωμα και ενούς λεπτούς σιγή εις μνήμην του Βασίλη Μαδωνή.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησε σειρά βραβεύσεων.

Για το τμήμα water polo βραβεύτηκαν οι Κ.Μόκκας για τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα παίδων, η γυναικεία ομάδα πόλο για την άνοδό τους στην Α2 κατηγορία, οι ακαδημίες πόλο για την συνέπειά τους ενώ δόθηκαν αριστεία σε αθλητές και αθλήτριες.

Για το τμήμα κολύμβησης βραβεύτηκαν οι Στ.Μενής-Μαστρομιχαλάκης για την 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα στους χεριμερινούς αγώνες Παμπαίδων Β’, Π.Κουστουράδης για την 6η θέση στα 50μ. πεταλούδα για αγόρια 11 ετών στους Πανελλήνιους Αγώνες, Π.Βακάς για τη συνέπειά του και Ν.Κυριακούδης με αριστείο.

Για το τμήμα ιστιοπλοΐας βραβεύτηκαν οι Γ.Χρουνεβέχεν για τη συμμετοχή στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα optimist – 4η θέση στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα optimist, Δ.Γεωργούλη για τη συμμετοχή στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα Laser 4,7, την 4η θέση στα κορίτσια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4,7 και την 1η θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου & Κρήτης, Κ.Αναδιώτης για τη συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα optimist 2017, τη 2η θέση στην κατηγορία παίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα BUG και τη 2η θέση στα optimist,  στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα νήσων Αιγαίου & Κρήτης και ο Μ.Χρουνεβέχεν για τη συνέπειά του ενώ δόθηκαν αριστεία σε αθλητές και αθλήτριες.