ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

Δημοσιεύτηκε : 10/01/2018

Η ένταση για τις εργασίες στην ΒΙΑΛ μεταφέρθηκε και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής με τον σύμβουλο Στέλιο Καμπούρη να ρωτά τον Δήμαρχο αν  γνώριζε ότι εκτελούνται οι εργασίες και για ποιο λόγο δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την δημοτική αρχή.

«Στην περίπτωση των Ολύμπων μπήκαν οχήματα του Δήμου για να αποκλείσουν την διέλευση προς τον προτεινόμενο χώρο» είπε ο Σ.Καμπούρης, προτείνοντας μάλιστα να διακόψει την συνεδρίαση και να μεταβούν άμεσα στο χώρο εκφράζοντας την συμπαράστασή τους στους κατοίκους.

«Σταματήστε να κοιτάτε δεξιά και αριστερά και δείτε κατπάματα το πρόβλημα» είπε προς το Δήμαρχο ο Σ.Καμπούρης

Ο Δήμαρχος Μ. Βουρνούς απάντησε σε υψηλούς τόνους, λέγοντας ότι η οικονομική επιτροπή δεν προσφέρεται για  παιχνίδια μικροπολιτικής, χαρακτηρίζοντας μάλιστα σαν «εγκάθετο» τον Σ.Καμπούρη.

Ο Μ.Βουρνούς σημείωσε ότι ο Δήμος της Χίου έχει αντιδράσει με κάθε πρόσφορο μέσο, «δεν υπάρχει άλλος Δήμος στην επικράτεια που να έχει λάβει τις πρωτοβουλίες που έχουμε λάβει» είπε ο χαρακτηριστικά. Τέλος απάντησε ότι στην περίπτωση των Ολύμπων  τα οχήματα έτυχε να βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.