ΜΠΟΝΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΦΑΛΙΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : 01/01/2018

Παρουσία πλήθους Βρονταδούσων καθώς και των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των Μποναμάδων στο ΦΟΒ.

 

Ο φετινός εορτασμός ήταν συμβολικός καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από τα εγκαίνια του Φαφαλίειου Σταδίου αλλά και 100 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Βροντάδου.

 

Εκφωνήθηκαν 4 σειρές μποναμάδων από τον Ιάκωβο Μπριλή, τον Δημήτρη Κυριαζή, τη Δέσποινα Βλυσίδου και τον Αριστείδη Ζαννίκο. Το παρών έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκος, ο Διοικητής της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης, πρώην Δήμαρχοι Βροντάδου και αιρετοί της περιοχής.

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε αναμνηστικό των 105 χρόνων από τη μάχη του Αίπους στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.Μάρκο (ο οποίος το παρέδωσε στον νεοεισελθόντα στην Ευελπίδων Μάνο Στείρο) και στο Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο.

 

Παράλληλα, προβλήθηκε βίντεο αφιερωμένο στα 40 χρόνια λειτουργίας του Φαφαλίειου Σταδίου Βροντάδου ενώ ειδική αναφορά έγινε στους χορηγούς του, Ιωάννη Δ.Φαφαλιό, Στάμο Δ.Φαφαλιό, Στάμο Π.Φαφαλιό, Αδαμάντιο Π.Φαφαλιό και Στάμο Ι.Φαφαλιό.