ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΕΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε : 05/12/2017

Ένα διήμερο αλληλεγγύης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη  διοργανώνει η αντιδημαρχία Πρόνοιας μαζί με τα στελέχη των προνοιακών δομών που λειτουργούν στο Δήμο.

Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην πλατεία Βουνακείου θα στηθεί η δράση του Κοινωνικού  Παντοπωλείου, στα πλαίσια της οποίας μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα και ρούχα, τα οποία θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Και τις δυο ημέρες θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις στην Πλατεία ενώ τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου θα βρίσκονται στο σημείο για να ενημερώνουν όλους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όπως είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Κοινωνική Λειτουργός του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ε.Κάμπουρα έχουν ήδη ενημερωθεί τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να συμμετάσχουν.

Παράλληλα στα πλαίσια της συνέντευξης η κοινωνική λειτουργός Αγγελική Μουρούνα ενημέρωσε για την λειτουργία του Κέντρου κοινότητας, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι στελεχωμένο και με σύμβουλο εργασίας ενώ η Ελισσάβετ Περράκη μίλησε για τη δομή του κοινωνικού Φαρμακείου.

«Έχουν συμπληρωθεί 4 μήνες από τη λειτουργία των δομών αυτών και πάνω από 250 συμπολίτες μας έχουν εξυπηρετηθεί» είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γ. Παπαδόπουλος, καλώντας και εκείνος από την πλευρά του την Πέμπτη και την Παρασκευή τον κόσμο στην Πλατεία.