«ΠΡΟΧΩΡΑ» Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΩΝ ΤΟΥ ΝΟΧ

Δημοσιεύτηκε : 29/11/2017

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση της προετοιμασίας των αθλητών με σκάφη τύπου laser 4,7 του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν. Ο. Χίου, με τη συμμετοχή των αθλητών του ΝΟΧ, Αναδιώτη Κωνσταντίνου, Μπαντζού Μάρκου και Χρουνεβέχεν Μιχαήλ, σε δύο διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου και ο Karsiyaka Yelken Kulubu στον κόλπο της Σμύρνης στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017. Οι αθλητές και στους δύο αγώνες αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητής του ΝΟΧ, Μάρκου Παγούδη.

 

Η συμμετοχή στους συγκεκριμένους αγώνες αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των αθλητών για την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε και τους δόθηκε η ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές υψηλού επιπέδου σε Ελλάδα και Τουρκία.

 

Όσο αφορά τα αποτελέσματα στον πρώτο αγώνα ο Μιχαήλ Χρουνεβέχεν κατετάγη 6ος και ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης 20ος.

Στο δεύτερο αγώνα ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης κατετάγη 2ος, ο Μιχαήλ Χρουνεβέχεν 4ος και ο Μάρκος Μπαντζός 12ος.

 

Στα πλαίσια προετοιμασίας της κατηγορίας σκαφών optimist οι αθλητές του ΝΟΧ, Βατάκης Γιώργος, Μακάς Μιχαήλ, Μπουλής Αδαμάντιος, Τομάζος Δημήτριος και Χρουνεβέχν Γαβριέλλα με τον προπονητή του ΝΟΧ, Άλντο Σάλβια, πρόκειται να πάρουν μέρος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017 στο διασυλλογικό αγώνα «Κύπελλο Χιόνων 2017» που διοργανώνει ο Ι.Ο.Π. στο φαληρικό όρμο.

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Χίου θέλει να ευχαριστήσει το πρακτορείο Sunrise Tours, την Blue Star Ferries και την Ναυτική Εταιρεία ΑΕΙΝΑΥΤΗΣ για τη βοήθεια τους στη μετακίνηση των αθλητών, των συνοδών τους και των υλικών.