ΠΡΩΤΙΑ ΦΩΦΗΣ ΜΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Δημοσιεύτηκε : 13/11/2017

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε και τοπικά η συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες της Κεντροαριστεράς με 943 ψηφοφόρους να ψηφίζουν για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα.

Πρώτη σε ψήφους στη Χίο ήρθε η  Φώφη Γεννηματά με 374 ψήφους με δεύτερο  τον  Γιωργο  Καμίνη με  265 ψήφους. Ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης με 193, Σταύρος Θεοδωράκης 59, Γιάννης Μανιάτης 20, Γιάννης Ραγκούσης 16 , Κωνσταντίνος Γάτσιος 12, Απόστολος Πόντας 1.

« Με τη μαζική προσέλευσή τους οι Πολίτες της Χίου και του Βορείου Αιγαίου αγκάλιασαν με θέρμη κι αισιοδοξία το εγχείρημα δημιουργίας ενός πολιτικού φορέα, ο οποίος μπορεί να δώσει ένα δυναμικό παρόν στο κεντρικό πολιτικό σύστημα της χώρας και ταυτόχρονα να δώσει  ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.  Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Πολίτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία κι ελπίζουμε η μαζική αυτή παρουσία να συνοδευτεί με ανάλογα αποτελέσματα.Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι εθελοντές, που συμμετείχαν στη στελέχωση των εκλογικών τμημάτων και ιδιαίτερα οι υπεύθυνοι των νομών του Βορείου Αιγαίου.» αναφέρει υπεύθυνος της διαδικασίας για το Βόρειο Αιγαίο Σ.Καμπούρης.

Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης είναι το δίδυμο που θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου. Δικαιώμα συμμετοχής έχουν μόνο οι πολίτες που ψήφισαν και στον πρώτο γύρο.