ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΡΙΤΖ ΣΤΗ ΧΙΟ

Δημοσιεύτηκε : 19/06/2017

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες του Αθλητικού Ομίλου μας , για το Τετραήμερο περιφερειακό Πρωτάθλημα  Μπριτζ Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων  που θα διοργανωθεί   στο νησί μας (29 Ιουνίου με 2 Ιουλίου).
Στην ανακοίνωση του ο Χιώτικος Όμιλος Μπριτζ αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τις δηλώσεις συμμετοχής από όλη την Ελλάδα να αυξάνονται μέρα με τη μέρα και να προστίθενται στους 40 περίπου Χιώτες αθλητές μας που θα συμμετάσχουν . Και οι αθλητές που έρχονται δεν έρχονται μόνοι, φέρνουν τις οικογένειές τους και τους φίλους τους και η παραμονή τους, όπως μαθαίνουμε από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, παρατείνεται και πέραν της ολοκλήρωση του Τουρνουά στις 02-07-2017. 
Οι προετοιμασίες μας εστιάζονται στη διοργάνωση μιας άρτιας αθλητικής εκδήλωσης με ύπαρξη επίσημου διαιτητή, απονομή άφθονων επάθλων- αναμνηστικών , αλλά και στην φροντίδα ώστε κάθε στιγμή της διοργάνωσης με την ύπαρξη μπουφέ με καφέ, αναψυκτικών , βουτημάτων καθώς και έξτρα τοπικών γεύσεων να αισθανθούν την ζεστή χιακή φιλοξενία  . 
Τα έξοδα για όλα τα παραπάνω δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν από τον Όμιλό μας. Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου  Δικαίου του Δήμου Χίου , το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου - Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Επιμελητήριο  Χίου καθώς και  ιδιωτικές χιακές  επιχειρήσεις στέκονται στο πλευρό μας και ανέλαβαν αυτό το κόστος. Θετικά λοιπόν έχουν ανταποκριθεί οι παρακάτω: το Ξενοδοχείο «Χανδρής», τα Σούπερ Μάρκετ «Χαρά», το καφέ –μπιστρό «Chez-Moi»  , ο πολυχώρος φαγητού  «Nectaρίνι» , η καφετέρια – μπαρ«Plan B» , το burger house «Goody’s» , ο χώρος εναλλακτικής ψυχαγωγίας «The Mindtrap Χίου», τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών «Travlos sfl» , η ποτοποιία «Στουπάκη», οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων «Aegean Atsalis» ,   το καφε-ουζερί «Porta Maggiore» και τα συστήματα μηχανοργάνωσης και ασφαλείας «Π.Βασιλάκης» .