"ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ"

Δημοσιεύτηκε : 15/02/2017

Την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης προέταξε και από τη Χίο το στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος του εκτελεστικού γραφείου της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης, που πραγματοποιεί επίσκεψη στη Χίο.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μόνο μια τέτοια κυβέρνηση, η οποία πρέπει να προκύψει όποτε και αν γίνουν εκλογές, θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές και να διεκδικήσει την αναδιάρθρωση του χρέους.

Ο κ. Μαργαρίτης κάλεσε τους πολίτες να μην ενδώσουν στην ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη, οποίος όπως έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015, υπόσχεται ότι με ένα μαγικό ραβδάκι θα λύσει τα προβλήματα της χώρας. Αντιθέτως ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την Δημοκρατική Συμπαράταξη, δίνοντας δύναμη στην κεντροαριστερά, η οποία αυτή την περίοδο ανασυντάσσεται.

Όσον αφορά την διαπραγμάτευση που βρίσκεται σε εξέλιξη τόνισε ότι  η κυβέρνηση είναι ικανή να υπογράψει νέα μέτρα ακόμα και σε χαρτοπετσέτα προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Τέλος ο κ. Μαργαρίτης αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό, κατηγορώντας την συγκυβέρνηση για ανεπάρκεια και κακοδιαχείριση σε όλα τα επίπεδα και τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι δίπλα στα όποια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας της Χίου όσον αφορά το ζήτημα.