ΦΙΝΑΛΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ LEADER ΣΤΟ ΟΜΗΡΕΙΟ (VIDEO)

Δημοσιεύτηκε : 11/07/2016

Ολοκληρώνεται, μετά από δυο εβδομάδες, την Τρίτη στις 6 το απόγευμα στο Ομήρειο ο κύκλος διαβουλεύσεων της ΕΤΑΧ για το πρόγραμμα Leader που αναμένεται να φέρει στη Χίο περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, 4 για δημόσια και 6 για ιδιωτικά έργα.

 

Μιλώντας στην κάμερα της «Πατρίδας» ο πρόεδρος της ΕΤΑΧ, Ιάκωβος Αμύγδαλος, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στους ιδιώτες να συμμετάσχουν στη διαβούλευση και να προτείνουν ιδέες για τους άξονες κατεύθυνσης του προγράμματος ώστε να διασφαλιστεί η ετοιμότητα, όταν ξεκινήσει η υποβολή προτάσεων για ένταξη στο πρόγραμμα το επόμενο διάστημα.

 

«ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ»

 

«Όλα έγιναν γρήγορα διότι η προκήρυξη βγήκε στις 20 Ιουνίου οπότε είχαμε ένα μήνα να συμπληρώσουμε το φάκελο με τη λήξη της προθεσμίας να είναι στις 20 Ιουλίου. Θα θέλαμε να είχαμε περισσότερους ιδιώτες και ιδέες στις διάφορες διαβουλεύσεις.

Υπήρχαν πολλές προτάσεις για δημόσια έργα. Από την τελευταία διαβούλευση επιζητούμε να ακούσουμε πράγματα που ενδέχεται να κάναμε και λάθος στο τελευταίο leader» τόνισε ο Ι.Αμύγδαλος.

 

Υπενθυμίζεται πως η ΕΤΑΧ δεν είχε καταφέρει να εξασφαλίσει αγροτικό leader την προηγούμενη φορά και πως τώρα θα κατατεθεί εκ νέου πρόταση.